CDA-Tiel steunt 'Nieuw Sociaal Contract' in landelijke politiek

Datum: 1 september 2023

CDA-Tiel (Stem voor Tiel) is blij met de veranderingen in de landelijke politiek. De partij verwelkomt het 'Nieuw Sociaal Contract' van Pieter Omtzigt, dat meedoet aan de verkiezingen op 22 november. De belangrijke punten over bestaanszekerheid voor iedereen en beter bestuur spreken de Tielse lokale partij erg aan.

Steun voor belangrijke ideeën

De standpunten van het 'Nieuw Sociaal Contract' passen goed bij wat 'Stem voor Tiel' belangrijk vindt. Zo vinden wij dat al onze inwoners voldoende inkomen en een fatsoenlijke woning moeten hebben en gebruik moeten kunnen maken van goed onderwijs en goede zorg. Ook een goed en transparant bestuur dat duidelijk en eerlijk is, is iets waar wij voor staan. Dit staat niet voor niets ook zo opgenomen in ons verkiezingsprogramma. Het 'Nieuw Sociaal Contract' wil ook inzetten op deze twee speerpunten. Daarom is er een sterke band tussen de twee partijen.

Succeswensen voor de campagne

'Stem voor Tiel' wenst Pieter Omtzigt en zijn team veel succes met de campagne voor de verkiezingen. Pieter Omtzigt is een politicus die zich echt inzet voor het land en de inwoners en die eerlijkheid en rechtvaardigheid wil. 'Stem voor Tiel' gelooft in zijn leiding en inzet voor een betere manier van politiek, waarbij mensen op de eerste plaats komen.

Samen naar de toekomst kijken

Het 'Nieuw Sociaal Contract' brengt nieuwe kansen voor de politiek, waarbij lokale belangen en landelijke doelen samenwerken. 'Stem voor Tiel' kijkt uit naar een goede samenwerking met het 'Nieuw Sociaal Contract'. Ze willen samenwerken om te zorgen voor eerlijkheid en rust in de maatschappij, voor alle mensen.

De komende maanden worden belangrijk voor het 'Nieuw Sociaal Contract' én voor Nederland. We geloven dat samenwerking kan zorgen voor positieve veranderingen, lokaal en landelijk.

 

Heb jij een vraag? We gaan graag met je in gesprek!

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.