Lijst en verkiezingsprogramma CDA Tiel bekend 

De kandidatenlijst van het CDA-Tiel voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 is vastgesteld. Yvonne Son-Stolk is door de leden gekozen tot lijsttrekker. “Ik ben blij met dit topteam. Het zijn stuk voor stuk uiterst betrokken en gemotiveerde mensen. Een mooie mix aan ervaring en achtergrond. Samen steken we de handen uit de mouwen voor Tiel, de dorpen en vooral de inwoners van onze gemeente”.

Op de lijst staat Tjakko van Eijnatten op plaats twee. Tjakko is al jaren verbonden aan het CDA-Tiel en is door zijn brede inhoudelijke kennis een zeer waardevolle aanvulling voor ons, maar zeker ook voor de commissie Ruimte, waar Tjakko al acht jaar zitting in heeft.
Jet Vroege vervult de derde plek op de lijst. Jet is een zeer betrokken lid van onze fractie, die goed kan signaleren wat er leeft in onze gemeente en ervoor zorgt dat dit op onze agenda en die van de gemeente komt. Jet vervult nu een functie binnen de commissie Samenleving. Arjen Sijpkes staat op plaats vier van de lijst. Arjen draait al heel wat jaren mee, als raadslid en als lid van verschillende commissies. Arjen heeft ontzettend veel dossierkennis en een breed netwerk. Door zijn betrokkenheid bij meerdere Tielse stichtingen weet hij op veel gebieden wat er leeft en speelt bij onze inwoners”.

Max van Doesburg is op plaats vijf de hoogste nieuwkomer op de lijst en tevens de jongste kandidaat. “Max is enorm gedreven, heeft ervaring met mantelzorg en doet veel vrijwilligerswerk. Het is zijn drijfveer om op allerlei manieren bij te dragen aan een goede samenleving. En daarmee is hij bij onze club aan het goede adres!”
Max wordt op de lijst gevolgd door Hessel Rengers, Janet Gorter-Vermeulen, Henk-Jan van der Munnik, Truus Vermeulen, Hetty Termeer, René van IJzendoorn, Gerco Buijk-Dijkstra, Jan Hielke van Dijk en Henk Driessen-van Baal.

“Ik ben trots op de mensen die op deze lijst staan” zegt Yvonne. “Ik ga met veel plezier en vertrouwen richting de verkiezingen. Naast deze mooie samenstelling van de lijst, hebben we een goed leesbaar en duidelijk verkiezingsprogramma opgesteld, een nieuw logo laten ontwerpen die onze lokale verbondenheid goed weergeeft en een nieuwe website gelanceerd: www.stemvoortiel.nl. Hier is meer informatie te vinden over ons en over ons programma.”

Heb jij een vraag? We gaan graag met je in gesprek!

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.