Het team van CDA Tiel

Ontmoet de mensen achter het team van CDA Tiel.

01. Yvonne Son-Stolk

Lijsttrekker Yvonne is geen onbekende in de Tielse politiek. Naast dat ze al vele jaren actief is in de politiek, is Yvonne getrouwd met André,  samen met hun twee honden wonen ze in Passewaaij. Yvonne zet zich in voor een zorgzaam, eerlijk, veilig, schoner en duurzaam Tiel, voor alle inwoners van onze gemeente.

02. Tjakko van Eijnatten

Tjakko is al jaren actief voor de fractie van CDA Tiel. Hij is lid van de Commissie Ruimte en heeft als voorzitter van de Commissie Restgroen mede vormgegeven aan het nieuwe restgroenbeleid in de gemeente Tiel. Tjakko wil zich inzetten om, samen met betrokken inwoners, Tiel steeds een stukje beter en mooier maken. Voor hem staan eerlijkheid, openheid en transparantie centraal.

03. Jet Vroege-Gerth

Jet is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in de Bloemenbuurt in Tiel. Jet wil graag weten wat er leeft in wijken en buurten en zet dit op politieke agenda's. Eerlijkheid en communiceren zijn twee van haar sterke punten. 

04. Arjen Sijpkes

Duurzaamheid is voor Arjen geen leeg begrip. Hij maakt er werk van. Inwoners met schulden helpen aan een duurzaam financieel bestaan. Zwerfafval opruimen en vrijwilligers met datzelfde doel ondersteunen. Kennis delen over je eigen huis verduurzamen. Daar staat hij voor.

05. Max van Doesburg

Max is de nieuwkomer van de lijst van CDA Tiel. Hij wil de stem zijn van de Tielse jongvolwassen en hun belangen op de politieke agenda krijgen. Daarnaast doet hij vrijwilligerswerk en zit écht nooit stil. 

06. Hessel Rengers

Hessel is de vorige periode lid geweest van de commissie Ruimte. In het dagelijks leven werkt hij bij een grote woningbouwcorporatie. Zijn doel is een bijdrage leveren aan een prettig en gezellig woon-, leef,- werk- en ondernemersklimaat in Tiel. Trots zijn op Tiel is zijn motto!

Wil jij fractielid worden bij CDA Tiel?

Bij CDA Tiel zijn we op zoek naar nieuwe fractieleden die ons kunnen helpen in het mooier én levendiger maken van onze gemeente. CDA Tiel is een diverse en inclusieve club mensen die zich samen hard maken voor de inwoners van Tiel en de dorpen. Help jij ons mee?

Heb jij een vraag aan ons team? Of wil je over een bepaald onderwerp met ons in gesprek? 

We helpen je graag en gaan persoonlijk in gesprek met jou.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.